Varmt välkommen på kostnadsfritt seminarium om Motiverande samtal (MI)!

Seminariumet leds av Malin Stihl, utbildare hos Sverigehälsan och i höst aktuell med boken Motiverande samtal i praktiken – Hjälpa människor till varaktig förändring (länk).

Motivational Interviewing, eller motiverande samtal, är en effektiv samtalsmetod som syftar till att hjälpa personer till förändring.

Under seminariumet kommer olika för MI relevanta frågeställningar att diskuteras: Hur hanterar man svåra samtal och möten? Vad är ett effektivt samtal? Hur lockar man fram motivation och stärker människors tilltro till den egna förmågan?

I samband med seminariumet kommer också Malins bok att finnas till försäljning.

Malin Stihl
Arbetar med utbildning och handledning och har utbildat i MI sedan 2010. Medlem i MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers) sedan 2016. Har tidigare arbetat på SiS ungdomshem och 12 år på HVB för unga tjejer med psykosocial problematik och har 15 hp i MI från Linnéuniversitetet, Fil. kand i sociologi samt Handledarutbildning i psykosocialt behandlingsarbete genom Ersta Sköndal högskola. Certifierad utbildare och metodstödjare i Connect för HVB.

Datum/Tid
mån 2018-12-03
13:30 - 15:30

Plats
Sverigehälsan, Nils Forsbergs plats 3
217 54 Malmö
Sverige

 

Boka din plats här

Bokningen är stängd för detta evenemang.