Varmt välkommen på kostnadsfritt seminarium om Kris och krisstöd!

Tema: Att möta människor i kris – En introduktion till kris och krisstöd med fokus på grunderna inom krispsykologi samt praktiska strategier för krisstöd och bemötande.

Seminariet leds av Maria Lindhe och Jonas Nordström. Maria och Jonas är kursledare för Sverigehälsans kurs Kris och krisstöd – Sorg och Kris, som snart startar i Malmö och i Stockholm.

För anmälan och vidare läsning om kursen Kris och krisstöd – Sorg och kris:
››Kris och krisstöd‹‹ 

Maria Lindhe är leg. psykolog och arbetar som lärare på Arizona State University är hon utbildar inom psykologi och stresshantering. Hon arbetade tidigare som studierektor för specialistutbildningen för psykologer även som klinisk psykolog i privat och offentlig regi.

Jonas Nordström, PhD. MSc, är lärare på Arizona State University, Phoenix, USA, och har doktorerat i transpersonell psykologi. Jonas är f.d. reservofficer och har under flera år tjänstgjort i ett av Försvarsmaktens specialförband. Genom sin yrkeserfarenhet från Balkan och i Afghanistan har Jonas fått träning i och erfarenhet av att hantera akut kris, stress och svåra händelser.

 

Kurs i Kris och krisstöd – Sorg och Kris

Snart startar en ny omgång av vår kurs i Kris och krisstöd! Start: Stockholm: 2018-12-12 | Malmö: 2018-12-18En kurs för dig som vill vara mer rustad att möta människor i kris. Kursen syftar till att ge ökad kunskap om individuella utvecklingskriser, livskriser och traumatiska kriser samt hur man på bästa sätt kan bemöta och stödja en människa ur en kris. Maria Lindhe och Jonas Nordström är kursledare både i Stockholm och i Malmö. Välkommen med din bokning! Läs mer: www.sverigehalsan.se/utbildningar/kris-krisstod

Publicerat av Sverigehälsan Tisdag 9 oktober 2018

 

Datum/Tid
mån 2018-12-17
14:00 - 16:00

Plats
Sverigehälsan, Nils Forsbergs plats 3
217 54 Malmö
Sverige

 

Boka din plats här

Bokningen är stängd för detta evenemang.