Här kan ni höra Conny Andersson, utbildningsledare inom hälsa och friskvård i ett samtal med Martina Bååw & Martin Kagemark i härliga Livsbalanspodden. Podden började som Martin och Martinas examensarbete när de utbildade sig till Avspännnings- och Stresspedagoger på Sverigehälsan. Martin utbildar sig nu också till Diplomerad Friskvårds- och Kostkonsult med kognitiv inriktning.

Vi bad Martin & Martina beskriva vad podden handlar om:

Hur ska vi leva våra liv i denna ständigt uppkopplade värld där vi ständigt strävar efter förbättring och effektivisering? Hur ska vi hitta vår livsbalans?

Följ med på vår resa med hög igenkänningsfaktor. Det är naket, sårbart och hjärtligt. Hårt och mjukt i en skön blandning. Med gäster som Sveriges kändiselit, medicinska experter och forskare sammanställer de livsbalansens värdefulla hemligheter.

Häng med, tune in, prenumerera, och följ oss på en spännande resa med nya vinklar och vrår i varje avsnitt!

Livsbalans och kärlek till er alla!

/Martin och Martina

 

Här kan ni lyssna på ett avsnitt där de gästas av Conny Andersson som är ämneslärare och utbildningsledare på Sverigehälsans utbildningar om friskvård och kost. Det är endast ett av hittills 16 avsnitt – ni hittar resten där poddar finns!