Är du på väg mot något nytt?

– Starta hos oss!

Sverigehälsans utbildningar vänder sig till dig som vill arbeta aktivt med hälsa, välmående och personlig utveckling. Vi erbjuder kompletta yrkesinriktade utbildningsprogram inom friskvård, stresshantering, kost och kris och trauma. Vi erbjuder också kvalificerad kompetensutveckling och vidareutbildning för personal inom vård och behandling, socialt arbete, HR och skola. Hos oss får du chansen att skapa dig en utbildning inom det du brinner för, möjligheten att söka en ny väg i ditt yrkesliv och kunskaperna du behöver för att utveckla din kompetens!

Är du intresserad av friskvård, stresshantering, avspänning och kostrådgivning? Är du sugen på att starta eget? Vill du fördjupa dig i kognitiv beteendeterapi? Våra utbildningar ger dig yrkesmässiga kunskaper och tillgång till aktuella metoder i en utbildning som är utformad utifrån behoven på arbetsmarknaden.

Att lära genom att uppleva

Oavsett om du deltar i våra utbildningar för att ändra inriktning i ditt yrkesliv eller studerar för din egen skull vill vi ge dig en bred och relevant kunskapsbas. Vi vill också ge dig förutsättningar att snabbt kunna omsätta dina kunskaper praktiskt. Därför är våra utbildningar upplevelsebaserade. Vi tror att engagemang och ett aktivt utbyte av personliga erfarenheter gynnar inlärningsprocessen. Genom övningar och konkreta exempel tränar vi successivt upp förmågan att hantera situationer och problem. Du kommer att märka att det inte bara gör dina studier roligare utan även effektivare.

Av yrkesverksamma – för yrkesverksamma

Alla våra pedagoger är också yrkesverksamma inom sina ämnesområden. Detta ger våra utbildningar en värdefull koppling till arbetslivet och håller innehållet aktuellt och relevant.

I samarbete med arbetslivet

Sverigehälsan har ett stort nätverk av samarbetsaktörer i form av företag, enskilda konsulter, privat, statlig och kommunal vård och omsorg. Vi har också ett nära samarbete med TRR – Trygghetsrådet.

Studier på dina villkor

De flesta av våra utbildningar sker delvis på distans med schemalagda föreläsningar och studiegruppstimmar mellan utbildningsblocken. Detta gör det möjligt att skapa flexibla studieupplägg som kan anpassas efter arbete eller andra personliga behov.

Vi vill gärna träffa dig

Kom in till våra kontor i Malmö, Halmstad eller Stockholm för ett personligt rådgivningsmöte. Boka en tid genom att kontakta vår kundtjänst redan idag på telefon 040-698 60 00.